Adana`da Markete Giren Hırsız Kasadaki Parayı ve Sigaraları Alarak Kaçtı

Adana`da Markete Giren Hırsız Kasadaki Parayı ve Sigaraları Alarak Kaçtı

Adana'da bir kişi, markete girerek kasadaki parayı ayakkabısının içine sigaraları da torbaya doldurarak kaçtı.
Adana'da bir kişi, markete girerek kasadaki parayı aldıktan sonra ayakkabısının içine saklayıp, daha sonra sigaraları da torbaya doldurarak kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Şambayadı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ekrem Can D. (18) bir arkadaşıyla birlikte Şambayadı Toki Konutları içerisinde bulunan markete gece gelerek içeri girmeye çalıştı. Bir süre dışarıda bulunan buzdolaplarını açmaya çalışan iki arkadaş, onları açmayı başaramayınca, Ekrem Can D. buzdolabının üzerine çıkıp oradan da camı kırarak markete girdi.

Zanlı, kasanın içindeki bütün paraları boşaltıp cebine doldururken, yaklaşık 14 dakika marketin içinde kalan hırsız, bir ara kasayı komple çıkarmaya çalıştı ancak beceremedi. Daha sonra marketin içinde değerli eşya arayan zanlı, ardından ayakkabısını çıkartıp çaldığı paraları sayıp ayakkabısının içine koydu. Bir süre sonra ise bulduğu bir torbaya sigaraları doldurarak marketten ayrıldı. Bu anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken, sabahleyin market sahibi dükkanına geldiğinde soyulduğunu görünce, polise haber verdi.
Yapılan incelemede, marketten 230 lira para, cep telefonu çok sayıda sigara çalındığı ve market sahibinin 3 bin lira zararı olduğu tespit edildi.

Polis, güvenlik kamerasını inceleyerek şahıslardan Ekrem Can D.'nin kimliğini tespit etti. Evine yapılan baskında yakalanarak emniyete getirilen zanlıya güvenlik kamerası izlettirildi ancak, "Bu ben değilim bana benzeyen bir kişi" dediği öğrenildi.
Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

www.adanalihaber.blogspot.com

Yorumlar

0 Yanıtlar to "Adana`da Markete Giren Hırsız Kasadaki Parayı ve Sigaraları Alarak Kaçtı"

Yorum Gönder

Kategoriler

En Çok Okunan Haberler

Haber Arşivi